Skip to content

Blog berichten

Gezondheidsbeurs Utrecht

Ook wij hebben dit jaar met collega’s op de gezondheidsbeurs in de jaarbeurs Utrecht gestaan. Gezond eten, beweging zoals stoelyoga , officegym en verschillende soorten massage kwamen vier dagen ruimschoots
Bekijk blog artikel

Nek en schouderklachten?

Iedereen heeft wel eens last van een stijve nek. Vastzittende spieren kunnen ontstaan als gevolg van een verkeerde houding of een bepaalde lichamelijke klus. Het kan ook het gevolg zijn
Bekijk blog artikel

Wat kunnen we doen om gefocust en soepel te blijven op de werkvloer?

We hebben het druk tegenwoordig. Op het werk en ook privé, met onze kids, sporten en ons sociale leven. Het werk heeft behoorlijk stuk terrein weten te winnen in ons
Bekijk blog artikel

Tips voor het dragen van kleding tijdens een stoelmassage

Omdat stoelmassages worden uitgevoerd terwijl de klant volledig gekleed is, vragen nieuwe klanten zich vaak af of er iets specifieks is dat ze wel of niet moeten dragen. In dit blogbericht gaan we in op wat u kunt verwachten van een stoelmassage, inclusief de beste kleding voor een stoelmassage.
Bekijk blog artikel

Waarom stoelmassage een voordeel kan opleveren voor het bedrijf

De aandacht die het lichaam krijgt met stoelmassage, maakt dat men gewoon tijdens werktijd weer even tot zichzelf kan komen. Zodat het lichaam zich een kwartier tot twintig minuten kan ontspannen en daardoor het zelfherstellend vermogen activeert. Men voelt zich na een stoelmassage als herboren. Dit komt omdat de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en de aanmaak van oxytocine (het knuffelhormoon) worden gestimuleerd.
Bekijk blog artikel
Hello Ergo Stoelmassage

De gezondheid van je werknemers verbeteren? Probeer een stoelmassage!

In dit blogartikel laten wij je zien hoe je de gezondheid van je werknemers kunt verbeteren. Verminder fysieke klachten op de werkvloer.
Bekijk blog artikel
Stoelmassage InHolland

2 financiële voordelen van masseren

Een bedrijfsmassage biedt verschillende financiële voordelen. Ergo stoelmassage licht er 2 uit om ondernemers de pluspunten van een massage te laten zien.
Bekijk blog artikel
Stoelmassage

Waarom een bedrijfsmassage modern ondernemen is

Verantwoord ondernemen is het nieuwe ondernemen. Een goede werksituatie creëren voor het personeel is een van de eerste en belangrijkste punten bij een vooruitstrevende ondernemer. U laat uw personeel niet alleen waardering zien door een 13e maand uit te betalen, maar ook door het hele jaar goed voor hen te zorgen.
Bekijk blog artikel