Blog berichten

Stoelmassage

Tips voor het dragen van kleding tijdens een stoelmassage

Omdat stoelmassages worden uitgevoerd terwijl de klant volledig gekleed is, vragen nieuwe klanten zich vaak af of er iets specifieks is dat ze wel of niet moeten dragen. In dit blogbericht gaan we in op wat u kunt verwachten van een stoelmassage, inclusief de beste kleding voor een stoelmassage.
Bekijk blog artikel
Waarom stoelmassages een voordeel kan opleveren op de werkvloer

Waarom stoelmassage een voordeel kan opleveren voor het bedrijf

De aandacht die het lichaam krijgt met stoelmassage, maakt dat men gewoon tijdens werktijd weer even tot zichzelf kan komen. Zodat het lichaam zich een kwartier tot twintig minuten kan ontspannen en daardoor het zelfherstellend vermogen activeert. Men voelt zich na een stoelmassage als herboren. Dit komt omdat de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en de aanmaak van oxytocine (het knuffelhormoon) worden gestimuleerd.
Bekijk blog artikel
Hello Ergo Stoelmassage

De gezondheid van je werknemers verbeteren? Probeer een stoelmassage!

In dit blogartikel laten wij je zien hoe je de gezondheid van je werknemers kunt verbeteren. Verminder fysieke klachten op de werkvloer.
Bekijk blog artikel
Stoelmassage InHolland

2 financiële voordelen van masseren

Een bedrijfsmassage biedt verschillende financiële voordelen. Ergo stoelmassage licht er 2 uit om ondernemers de pluspunten van een massage te laten zien.
Bekijk blog artikel
Stoelmassage

Waarom een bedrijfsmassage modern ondernemen is

Verantwoord ondernemen is het nieuwe ondernemen. Een goede werksituatie creëren voor het personeel is een van de eerste en belangrijkste punten bij een vooruitstrevende ondernemer. U laat uw personeel niet alleen waardering zien door een 13e maand uit te betalen, maar ook door het hele jaar goed voor hen te zorgen.
Bekijk blog artikel
Stoelmassage op werk

5 Tips om Werkstress te Verminderen

Of je nu een fulltimebaan hebt of als freelancer werkt, vanuit je kantoor werkt of thuis werkt, stress is een probleem waar elke werkende professional vroeg of laat mee te maken krijgt. Behalve een overheerlijke Ergo Stoelmassage zijn er meerdere manieren om werkstress te verminderen.
Bekijk blog artikel
Ergostoelmassage team

Massage is not a luxury

Wanneer je dagelijks bij bedrijven komt om stoelmassages te geven gaat deze slogan steeds meer leven. Het trieste is dat het voor veel mensen bittere noodzaak is om gemasseerd te worden. Dit kan zijn door houding, stress of werkdruk. Het is in ieder geval opvallend dat er maar weinig mensen zonder klachten zijn.
Bekijk blog artikel

2 handige tips voor meer gelukkige werknemers

Het is geen geheim dat een bedrijf met gelukkige medewerkers de sleutel is naar succes. Gelukkige medewerkers brengen jouw organisatie naar een hoger niveau.
Bekijk blog artikel