Skip to content

Over
Ergo stoelmassage

Over Ergo Stoelmassage

 

Ergo Stoelmassage bestaat uit een ervaren team van masseurs uit Capelle aan de IJssel dat zich richt op bedrijven en groepen door heel Nederland. Wij komen op afspraak bij uw bedrijf of groep langs om uw werknemers een korte massage aan te bieden, waarmee wij de effectiviteit en werkprestatie van uw werknemers stimuleren. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een stoelmassage op evenementen en bedrijfsfeesten. 

Wie is Ergo Stoelmassage?

 

Mijn naam is Marjan Zwaan en ben de oprichter van Ergo Stoelmassage. Jarenlang heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om stoelmassage te ontvangen. Wekelijks of maandelijks keek ik er naar uit om gemasseerd te worden door kundige mensen die mijn rug, nek en schouders onder handen namen. Dit heeft mij jaren later doen besluiten het roer om te gooien en mijn kantoorbaan te verruilen voor het massagevak. Ik ben een gediplomeerd sportmasseur en geef naast stoelmassages allerlei andere massages in mijn eigen praktijk.

Het geven van stoelmassages is mijn passie. Met liefde masseer ik mensen op de werkvloer, zodat ze een momentje van ontspanning hebben en ik hun klachten kan verlichten.
Mijn dag is pas geslaagd wanneer men met een grote glimlach ontspannen en soepel van mijn stoel afstappen.

Auto Ergo Stoelmassage

Contact opnemen

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u soms een offerte of gratis proefmassage aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. 
Wij helpen u graag verder.

Ergo Stoelmassage

Sonarstraat 12
2901AX Capelle aan den IJssel
Nederland

T 06 – 3611 9822 
E info@ergostoelmassage.nl