Skip to content

Bedrijfsmassages
Voor een gezond bedrijf

Geef uw werknemers een

Bedrijfsstoelmassages

Als moderne ondernemer staat het welzijn van uw medewerkers bovenaan. Een stoelmassage is daarom voor u de beste keuze om het beste uit uw personeel te halen en ze een ontspannen werkomgeving te bieden.

Een frisse blik met bedrijfsmassages

Ergo stoelmassage is gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages bij bedrijven door heel Nederland. Wij komen op afspraak bij uw bedrijf langs om uw personeel een ontspannende massage te geven, waardoor uw medewerkers weer met een frisse blik naar hun werk kunnen kijken, het ziekteverzuim wordt hierdoor  tegengegaan en een hoger prestatievermogen kan worden bereikt.

Wij zijn ook inzetbaar op evenementen en bedrijfsfeesten. Neem gerust contact met ons op.

Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Stoelmassage en stress

Een massage is stress verlagend en geeft je direct nieuwe energie.

Tegenwoordig moeten we presteren onder hoge druk. Spieren en onze hersenen worden voortdurend aan spanning blootgesteld en kunnen hierdoor, zoals we helaas steeds meer zien, veel klachten ontwikkelen zoals burn-out, stijve nek en schouders en hoofdpijen.

 Door massage (aanraking) komt het hormoon oxytocine vrij en hierdoor krijgen we meer rust in ons hele lichaam en dat geeft ons een ontspannen gevoel.

Een 15 minuten massage is al genoeg om een medewerker te laten ontspannen.  Dit vertaald zich naar minder ziekteverzuim

Stoelmassage en zakelijke kosten

Stoelmassage geldt als een vrije arbo verstrekking. Om dit te laten gelden is een aantal voorwaarden opgesteld. Ieder bedrijf kan aan deze voorwaarden voldoen. Vanuit de arbo is dit een belangrijke erkenning voor de effectiviteit van massagebehandeling in het kader van gezondheidsbevordering op de werkvloer.

Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet dan is stoelmassage fiscaal volledig aftrekbaar als bedrijfskosten en kan meegenomen worden in de opgave loonbelasting en omzetbelasting van uw bedrijf. Bovendien is het prettig om te weten dat er voor uw werknemers geen bijtelling is van ‘loon in natura’. Zowel u als uw werknemer heeft hier dus voordeel bij.

Voorwaarden vrije verstrekking

 • u heeft als werkgever een arbo-plan;
 • de stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arbo-plan;
 • de stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats;
 • de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd;
 • er is geen sprake van aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.
Ergo Stoelmassage illustratie
Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Waarom een bedrijfsmassage?

 • Effectief minder ziekteverzuim
 • Verbeter uw arbeidsklimaat
 • Volledig fiscaal aftrekbaar
 • Vanaf €9,95 per persoon
 • Gratis proefmassage
 • Tevreden werknemers

Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en daarmee breng je de bloedsomloop weer goed op gang. Het is een preventieve en herstellende massage op de werkvloer.

Dit betekent dat de spierspanning afneemt, knopen in de spieren en Hoofdpijn kunnen verdwijnen. Met een stoelmassage breng je een stukje ontspanning op de werkvloer. Dit resulteert in een ontspannen werknemer.  Het verhoogd de concentratie, motivatie en productiviteit. Het komt de  werksfeer enorm ten goede.

Het is aangetoond dat bij een maandelijkse stoelmassage er minder ziekteverzuim plaatsvindt.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen over bedrijfsmassages, stoelmassages of bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een bericht. Wij bieden ook een gratis proefmassage om zelf de voordelen te ervaren. 

Ergo Stoelmassage

Groenedijk 48
2904 LB Capelle aan den IJssel
Nederland

T 06 – 3611 9822 
E info@ergostoelmassage.nl