Een bedrijfsmassage biedt verschillende financiële voordelen. Ergo stoelmassage licht er 2 uit om ondernemers de pluspunten van een massage te laten zien.

#1 Bedrijfsmassages verlagen het ziekteverzuim 
Ziekteverzuim gaat omlaag door bedrijfsmassages vanwege de ontspannende behandeling die stress wegneemt. Daarnaast worden lichamelijke klachten in de nek, rug en schouders ook verholpen met behulp van de aangename werking van een bedrijfsmassage. Zo blijft het personeel fit en langer gezond zonder klachten. Werknemers met een goede lichamelijke en fysieke conditie voelen zich prettiger en opereren beter in het bedrijf en melden zich nauwelijks ziek. Dit merkt de werkgever in de portemonnee want de productiviteit daalt niet en er hoeft bijna geen personeel betaald te worden wat ziek thuis zit.

#2 Bedrijfsmassages zijn fiscaal aftrekbaar
Tegenwoordig past een bedrijfsmassage ook in het arbo-plan. Gezonde werknemers en hun mentale en fysieke welzijn zijn uitermate belangrijk voor werkgever. De overheid is dit ook gaan inzien en heeft ervoor gezorgd dat een bedrijfsmassage nu ook fiscaal aftrekbaar is. Deze financiële lastenverlichting voor bedrijven zorgt ervoor dat u als ondernemer niet voor de kosten opdraait wanneer u beter voor uw personeel wilt zorgen. U hoeft alleen maar een arbo-plan in te vullen en Ergo stoelmassage kan bij u langskomen! Er kan altijd contact met ons worden opgenomen om de opties te bespreken.