Ergo Stoel- en Bedrijfsmassages is gespecialiseerd in het bieden van comfortabele massages op locatie. Ergo Stoelmassages doet dit voor de medewerkers van bedrijven, instellingen en andere grote ondernemingen. In dit artikel benoemen we 3 redenen waarom elke werkgever zou moeten kiezen voor een bedrijfsmasseur.

1. Til het arbeidsklimaat van jouw bedrijf naar een hoger niveau 

Het inhuren van een professionele bedrijfsmasseur is een effectieve en voordelige manier om personeelsleden te motiveren. Medewerkers ervaren een bedrijfsmassage als: ontspannend en zeer aangenaam. Om werknemers te laten masseren door een professionele bedrijfsmasseur creëer je een verbeterde arbeidsomgeving.

Als moderne werkgever weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een prettige arbeidsomgeving te creëren voor je medewerkers. Een fijne werkomgeving draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en minder personeelsverloop. Zijn de arbeidsvoorzieningen goed? Dan is de kans groot dat jouw onderneming of instelling een ruime voldoende scoort als het gaat om de algehele bedrijfskwaliteit.

2. Reduceer het ziekteverzuim onder medewerkers 

Wat voor type onderneming jij ook hebt, kortlopend ziekteverzuim komt voor op elk niveau. Veel voorkomende redenen voor kortlopend ziekteverzuim zijn: het hebben van onvrede over werk of inkomen, het ervaren van een te hoge werkdruk en het hebben van onvrede over de relatie met collega’s, leidinggevende of werkgever.

Het inhuren van een bedrijfsmasseur draagt bij aan onder andere: plezier en ontspanning. Een massage breekt de dagelijkse routine en is bovendien goed voor het welzijn van jouw medewerkers.

3. Vul je openstaande vacatures sneller in

Het is 2023 en de economie draait weer op volle toeren. Dit resulteert onder andere in een verschuiving op de arbeidsmarkt. Goede medewerkers hebben de banen voor het uitkiezen en je zal je als werkgever moeten onderscheiden om de beste kandidaat binnen te halen! 

Moderne werkgevers creëren een goede werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bedrijfsmassage onder werktijd mag daar dan ook zeker niet aan ontbreken. Voor veel nieuwe medewerkers (in wat voor branche je ook actief bent)